Meer resultaten voor billet

billet
 
Billet 3 definities Encyclo.
Alle woorden A-Z. Let op: Spelling van 1858 Fr, biljet, een kort briefje, uitnoodigingsbriefje. Billet d'amour, of billet doux, een minnebriefje. Billeteur, Fr, een uitgever van briefjes, bijzonder voor de inkwartiering. Billeteren, met briefjes voorzien, bijzonder ter inkwartiering. Gevonden op http//www.dbnl.org/tekst/weil004kuns01_01/.:
aanbieding wasdroger
Tandartspraktijk Billet.
In de vijftiger jaren van de vorige eeuw heeft tandarts Voogd hun praktijk overgenomen. In 1991 kwam met Marcel Billet de derde generatie tandartsen in het pand. Caroline Billet had vanaf november 1991 een algemene praktijk in Losser, gevestigd in het Verpleeghuis Oldenhove.
elektrische sigaret
billet Vertaling Engels-Nederlands.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: billet DE billet ES billet FR. Definities in het Engels: Billet 30x. Vertalingen billet ENNL. a private house etc where soldiers are given food and lodging.
buddha to buddha
Tandartspraktijk Billet.
Billet Tandartsen levert tandheelkundige zorg aan haar patiënten van kwalitatief hoog niveau. Wij vinden een respectvolle, warme langdurige relatie met onze patiënten belangrijk en bij ons heeft u dan ook altijd dezelfde tandarts. Mocht de informatie op deze website uw vragen onvoldoende beantwoorden.,
tegels voor badkamer
Tandartspraktijk Billet.
We hebben dan een aantal kleine pauzes waarin de telefoon kort is uitgeschakeld. Het team van Caroline Billet werkt in de ochtend van 07.00 u tot 13.30u. en Marcel Billet en zijn team werken van 12.30 u tot 19.00 u.
Gildeslager Billet.
Daarnaast zijn wij een specialist in lekker eten en helpen u graag met de invulling van culinaire gelegenheden. Of het nou gaat om vleeswaren bij een lekkere lunch, vlees voor een feestelijke maaltijd, catering of een barbecue; wij staan voor u klaar!

Contacteer ons