Zoeken naar bord

bord
 
Borden kopen? Mooie borden bestel je op Xenos.nl.
Xenos heeft voor elke maaltijd een geschikt bord. Ga je voor stijlvol of praktisch? Vierkant of rond? Diep of juist plat? Ons assortiment is mega uitgebreid. Bestel het bord dat past bij jouw smaak heel eenvoudig online. Getoonde artikelen: 1 12 van 141.
ik verkoop zelf mijn huis
bord Vertaling Nederlands-Engels.
van NL van EN van DE van FR van ES naar NL naar EN naar DE naar FR naar ES Vertaal. Naar andere talen: bord DE bord ES bord FR. Definities op Encyclo.nl: bord 13x. Vertalingen bord NLEN. 1 plat voorwerp om van te eten plate.
xenos
Bord Nederlands spreekwoordenboek.
Zeeuws: moet je een schoon Bord iemand laat een boer. Sint-Niklaas: k moet me wjeiren ik moet moeite doen om alles op mijn Bord op te eten. Zottegems: zijn ugn zijn gruter dan zijn buik iemand die zijn Bord niet leeg eet.
xenos
Bord maaltijd Wikipedia.
Enkele soorten borden.: soepbord diep bord. dinerbord plat bord. sierbord niet voor voedsel, maar enkel als decoratie. onderbord, een variant op het sierbord: een bord met een gerecht wordt erop geplaatst. side plate, een nevenbordje bij een meer formele maaltijd.
xenos
Bord nodig? Ga naar Blokker voor diverse borden!
True Life plat bord 26 cm wit. Oslo dinerbord donkergrijs. Best Budget gebaksbordjes 4 stuks. Okayama dinerbord uni zwart 27 cm. Wedgwood Windsor diep bord Ø 23 cm. Pastaborden Ø 27 cm 6 stuks. Marjolein Bastin Wildflowers bord plat ø 26 cm.
huisnummerbord rvs
bord Nederlands woordenboek Woorden.org.
plaat met een tekst of een teken vb: op het bord stond: verboden in te rijden schoolbord zwart bord waar je met krijt op schrijft hij heeft een bord voor zijn kop heef. Alle open kaarten in spelletjes zoals 7-Card Stud, Texas Hold'em, en Omaha.
bhv
Bord Wikipedia.
Bekijk alle artikelen waarvan de titel begint met Bord of met Bord in de titel. Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Bord inzichtelijk te maken. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Bord en verwijzingen daarnaartoe.
fotopaneel
bord WikiWoordenboek.
bord, groot vlak voorwerp dat meestal aan een muur hangt en waarop voor vele mensen bedoelde tekst of dergelijke kan worden gezet. bord; een schijfvormig voorwerp dat wordt gebruikt om voedsel van te eten. bord; een schijfvormig voorwerp dat wordt gebruikt om voedsel van te eten.
led licht

Contacteer ons