Resultaten voor cher films

cher films
 
Cher zangeres Wikipedia.
Ze speelde onder meer in de films The Witches of Eastwick, Mermaids, Silkwood, Mask, Suspect, Tea with Mussolini en Moonstruck. Voor de laatste film ontving ze in 1988 een Oscar voor beste actrice. Als zangeres scoorde Cher in 1993 nog een grote hit met een heruitgave van I got you babe, samen met het tekenfilmduo Beavis and Butt-head van MTV.
dryhouse.be
Alle films met Cher FilmVandaag.nl.
Top 100 Netflix-films. Nieuw op Netflix. Alle films met Cher. Zoek hier naar films of personen in de database. Je kunt zoeken op zowel titel, regisseur als acteur. Je hebt in acteurs gezocht naar Cher. Er zijn 26 films gevonden.
www.canva.com
Cher voor het eerst in 7 jaar terug als actrice in film over de watercrisis in Flint Film KnackFocus.be.
Cher zal voor het eerst weer te bewonderen zijn op het witte doek sedert haar rol in 2010 in de musicalfilm Burlesque, waarin ook Christina Aguilera een rol voor haar rekening nam. Naast actrice is Cher ook co-producer van de film Flint, naast Katie Couric, Craig Zadan en Neil Meron.
seo services
Cher: Filmografie Cinenews.be.
Behalve zangeres is Cher ook actrice. Ze speelde on Lees de volledige biografie nder meer in de films Mermaids, Silkwood, Mask, Suspect en Moonstruck. Voor de laatste film ontving ze in 1988 een Oscar voor beste actrice. Als zangeres scoorde Cher in 1993 nog een grote hit met een heruitgave van I got you babe, samen met het tekenfilmduo Beavis Butthead van MTV.
www.deraadglas.nl
Mask film Wikipedia.
Films onder regie van Peter Bogdanovich. Targets 1968 The Last Picture Show 1971 What's' Up, Doc? 1972 Paper Moon 1973 Daisy Miller 1974 At Long Last Love 1975 Nickelodeon 1975 Saint Jack 1979 They All Laughed 1981 Mask 1985 Illegally Yours 1988 Texasville 1990 Noises Off 1992 The Thing Called Love 1993 The Cat's' Meow 2001 She's' Funny That Way 2014.
Cher FILMTOTAAL.
Dit vinden wij jammer, want FILMTOTAAL is dankzij onze advertenties gratis toegankelijk. Graag willen we je vragen een uitzondering te maken voor FILMTOTAAL. Hoe je dat moet doen lees je hier. Overzicht geregisseerde films. If These Walls Could Talk 1996. Overzicht alle films.
Moonstruck Wikipedia.
De film werd genomineerd voor zes Academy Awards, waarvan het die voor beste script, beste hoofdrolspeelster Cher en beste bijrolspeelster Olympia Dukakis daadwerkelijk won. Daarnaast kreeg Moonstruck meer dan tien andere prijzen toegekend, waaronder de Zilveren Beer van het Filmfestival van Berlijn 1988, twee Golden Globes Cher en Dukakis een Premi David di Donatello Cher en een American Comedy Award Dukakis. De film bracht het nummer That's' amore" van Dean Martin, dat reeds in 1953 genomineerd was voor de Academy Award voor Beste Originele Nummer, opnieuw onder de aandacht van het publiek. De tekst sluit naadloos aan bij dit italiaans Assepoester verhaal. Externe links bewerken. en Moonstruck in de Internet Movie Database. Films onder regie van Norman Jewison.
bol.com Cher Films en series kopen? Alle Films en series online.
In welke categorie? Sport Vrije tijd. Translate to English beta. Hoge korting op laptops Vanaf 25% korting op fitnessartikelen Tot 50% korting op persoonlijke verzorging BulkAlert. terug naar homepage. Films en series van Cher. Prijs laag hoog. Prijs hoog laag.
De beste films met Cher FilmVandaag.nl.
De beste films met Cher. Alle films met Cher, gesorteerd op score. Zoek hier naar films of personen in de database. Je kunt zoeken op zowel titel, regisseur als acteur. Je hebt in acteurs gezocht naar Cher. Hieronder vind je een lijst van de beste films met Cher, gesorteerd op IMDb-score.

Contacteer ons