Resultaten voor taille

taille
 
taille - Bestel eenvoudig online.
0 geselecteerde artikelen Bekijk vergelijking. Particuliere en zakelijke klanten uit Nederland en België kunnen gemakkelijk en snel kiezen voor de optie Afterpay om achteraf te betalen. Is uw bestelling in de webshop hoger dan 150, dan betaalt u geen verzendkosten.
Hoge shapewear taille slip voor een slank bovenlijf, vraag Curveswear om advies Curveswear.com.
Corrigerende Hoge taille slip of High Waist slip. Een hoge slip komt vaak tot net onder je BH maar soms ook een paar centimeter er onder en corrigeert daarmee de hele bovenkant van je lichaam: je buik, je maag en je taille.
Taille anatomie Wikipedia.
Vrouwen hebben meestal een smallere taille dan mannen. De taillelijn van kleding komt over het algemeen overeen met de menselijke taille, maar kan zowel hoger tot net onder de boezem of lager liggen rond de heupen. De omtrek van de taille bewerken.
goedkoop latex spuiten
Waar zit je taille en wat is het breedste punt van je heupen? Lida ThiryLida Thiry.
Ontdek je bodytype je horizontale proporties Je taille accentueren doe je zo stijlmiddelen Ook je verticale proporties moeten in balans zijn. Dit bericht werd geplaatst in Bodytypes en getagged A-silhouet, borstomvang, brede heupen, brede schouders, geen taille, lichaamsvorm, smalle taille, V-silhouet, wat is je heupomvang door lida thiry.
training zelfsturende teams
Nederlandse synoniemen van taille, ander woord voor taille.
Synoniemen van taille. Puzzelomschrijvingen van taille in het puzzelwoordenboek.: Deel van het lichaam. Figuur van een schoenmaker crypt. Franse oude belasting. Het afnemen en keren van kaarten. Leest in de Franse taal crypt. Leest of middel. Lichaamsdeel van een wesp crypt.
cism training
taille vertaling Frans Nederlands.
Vertaling van taille. taille v la zn. dimension v la, taille v la zn. stature v la, taille v la zn. ampleur v l, grandeur v la, importance v l, taille v la zn. mesure v la, taille v la zn.
training
taille WikiWoordenboek.
Frans: taille de v. Spaans: talle es m, cintura es v. Het woord taille staat in de Woordenlijst Nederlandse Taal van de Nederlandse Taalunie. In onderzoek van het Centrum voor Leesonderzoek uit 2013 werd taille herkend door. van de Nederlanders.
training
Synoniemen van taille; ander woord voor taille synoniemen.net.
als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord.: woordverbanden van taille grafisch weergegeven. bij andere sites.: Alexandria Interglot ONW MijnWoordenboek. ANW WNT i ii Van Dale Hedendaags Nederlands WikiWoordenboek puzzelwoordenboek. naar het kies een taal.
liposuctie heupen
Puzzelwoordenboek taille.
Taille dure 1. Taille om beet of in te nemen cr. Taille om te reinigen crypt. Taille om te verdoven crypt. Taille van een chauffeur crypt. Taille van een Noord-Europeaan c. Taille van voldoende omvang cryp. Taille voor je plezier crypt.
corset
Taille in het Nederlands vertaald uit het Frans.
circonférence; dimension; format; mensuration; mesure; pointure; sens; signification; taille; étendue. étendue; étendue de la fenêtre d'affichage.' figure; forme; physique; posture; silhouette; stature; taille. figure; forme; posture; silhouette. taille; tour de taille. taille; tour de taille. figure; forme; physique; silhouette; stature; taille.
hoge tafel
Taille 13 definities Encyclo.
anatomie De taille is het deel van de buik tussen de ribbenkast en de heupen. Bij de meeste mensen is de taille het smalste deel van de romp. De taillelijn is een horizontale lijn waar de taille het smalste is.
SEA Training

Contacteer ons